Menukaart
Hieronder kan u onze gastronomische menu's bekijken:
Elke eerste woensdag van de maand starten we met een nieuw menu
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel ons 5 of 6 gangen menu.
Zalmforel ° daikon ° nori
Brioche ° Oosterschelde paling ° rode biet
Hertenkalf ° veenbes ° knolselder
Chocolade ° pinda ° karamel
Of
Dame Blanche
4 gangen menu € 79,- aangepaste wijnen: + € 32,- BOB arrangement: + € 22,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zalmforel ° daikon ° nori
Brioche ° Oosterschelde paling ° rode biet
Gelakt buikspek ° kimchi ° XO
Hertenkalf ° veenbes ° knolselder
Chocolade ° pinda ° karamel
Of
Dame Blanche
5 gangen menu € 89,- aangepaste wijnen: + € 37,- BOB arrangement: + € 26,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
Zalmforel ° daikon ° nori
Brioche ° Oosterschelde paling ° rode biet
Gelakt buikspek ° kimchi ° XO
Fazant ° Lardo di Colonnata ° schorseneer
(Signature dish)
Hertenkalf ° veenbes ° knolselder
Chocolade ° pinda ° karamel
Of
Dame Blanche
6 gangen menu € 99,- aangepaste wijnen: + € 42,- BOB arrangement: + € 30,-
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij alleen ons 5 of 6 gangen menu
- Wij serveren geen lunchmenu op feestdagen -
Wekelijks wisselend menu volgens marktaanbod
Voorgerecht - hoofdgerecht - koffie/thee
€ 49,- Met aangepaste wijnen: + € 22,- BOB arrangement: + € 12,-
Voorgerechten
3 bereidingen van langoustines
€ 46,-
Terrine foie gras ° krentenmik
€ 36,-
Steak tartaar ° ponzu vinaigrette
€ 30,-
King Krab ° kruidenboter ° limoen
€ 48,-
Gebakken foie gras ° Calvados ° vijg
€ 39,-
Zalmforel ° daikon ° nori
€ 25,-
Brioche ° Oosterschelde paling ° rode biet
€ 30,-
Gelakt buikspek ° kimchi ° XO
€ 23,-
Fazant ° Lardo di Colonnata ° schorseneer
€ 32,-
Hoofdgerechten
Hertenkalf ° veenbes ° knolselder
€ 42,-
Filet pur ° Foyot saus
€ 44,-
Tarbot van de grill
€ 46,-
Wagyu A5 Kagoshima
€ 69,-
Krokant gebakken kalfszwezerik
€ 46,-
Zeetong filet ° verse gnocchi
€ 45,-
Haas ° framboos
€ 48,-
Wilde eend ° aigre doux
€ 42,-
Desserts
Selectie kazen van kaasmeester Peter Verbruggen
€ 18,-
Dame Blanche
€ 15,-
Dessert menu
€ 15,-
Sabayon ° vanille ijs
€ 15,-
Crêpe Suzette ° vanille ijs
€ 18,-
À la carte gerechten zijn niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond
Menu Kerst (24-25 december 2024)
Binnenkort kan u hier ons Kerstmenu terugvinden..
5 gangen all-in menu à rato van 150 euro p.p.
(Aperitief, aangepaste wijnen tot en met het dessert, waters en koffie inbegrepen)
Op kerstavond starten wij stipt om 19 u (Volzet)
Op kerstdag verwachten wij u voor de lunch stipt om 12 u en voor het diner om 19 u
Menu Sylvester (31 december 2024)
6 gangen all-in menu à rato van 185 euro p.p.
(Aperitief, aangepaste wijnen en bieren tot en met het hoofdgerecht, waters en koffie inbegrepen)
Om middernacht bieden wij u graag een glaasje champagne aan om samen te toasten op het nieuwe jaar!
Op oudejaarsavond starten we stipt om 19 u
U dient deze gerechtjes nog zelf op te warmen en af te werken.
Dit kan op het mailadres [email protected] met vermelding van uw bestelling, naam en telefoonnummer.
- vrijdagavond 20 december 20 uur, voor afhaling op dinsdag 24/12 tussen 10 uur en 12 uur in het restaurant
- vrijdagavond 27 december 20 uur, voor afhaling op dinsdag 31/12 tussen 10 uur en 12 uur in het restaurant
Na de bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en meer informatie betreffende de betaling.
Menu
2 amuses
Prijs: : 75 euro per persoon
Aperitieven
Huisaperitief Cocotte ° Hierbas de Las Dunas ° vlierbloesem € 26 per 0,33 l. (2 pers.)
Alcoholvrije cocktail ° limoen ° vlierbloesem. € 20 per 0,33 l. (2 pers.)
Champagne Thiénot € 48 per fles
Extra's
Zeeuwse oesters (6 stuks geopend) € 24
King Krab ° kruidenboter ° limoen € 36
Kaasplankje Cocotte met notenbrood en chutney € 20
Reserveren
Wenst u kennis te maken met onze gastronomie met een hedendaagse toets? Aarzel dan niet en reserveer nu!
Reserveer nu!